Ali Sunal'ın deprem konuşmasını alıntılayan Meral Akşener'den dikkat çeken mesaj! Ne yazık ki...

Güldür Güldür'ün ünlü sunucusu ve tiyatrocu Ali Sunal'ın Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem falaket ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada viral oldu. Sunal'ın o anları milyonlarca kez izlenirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuyla ilgili yeni bir hamle geldi. Ali Sunal'ın konuşmasını alıntılayan Akşener, öyle bir mesaj verdi ki görenler şaştı kaldı. Ne yazık ki... İşte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in paylaşımı...

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ilde etkisini gösteren deprem felaketi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Korkunç felakette 47 bini aşkın kişi hayatını kaybederken ünlü tiyatrocu Ali Sunal'ın deprem konuşması sosyal medyada viral oldu. Milyonlarca kez izlenen video tüm Türkiye'nin gündemi haline geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de konuşmayla ilgili yeni bir hamle geldi. Ali Sunal'ın görüntülerini alıntılayarak önemli açıklamalarda bulunan Akşener, 'Ne yazık ki...' diyerek yaşadığı acıyı paylaştı. İşte detaylar...

"BİNLERCE İNSANI ÖLÜME GÖNDERMEK NORMAL MİDİR?"

Güldür Güldür Show programının son bölümünde sahneye çıkan ve deprem ile ilgili hem duygularını hem de düşüncelerini anlatan Ali Sunal, şu ifadeleri kullandı:

"Normalleşmenin peşindeyiz. Mesela fay hattına bina yapmak mıdır normal olan? Ya da depremden sonra arama kurtarmanın gecikmesi normal midir? Denetlenmemiş binalar, parayla satın alınan mimar diplomaları, beceriksiz müteahhitler, liyakatsiz görevliler normal midir? Çürük binalara imar affı verilmesi normal midir? Binlerce insanı ölüme göndermek normal midir? Ve böyle bir felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip 'Arkadaş ben yanlış yaptım, özür diliyorum' dememesi normal midir sizce?"

ghhghggh-10.jpg

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Konuşmasına devam eden Ali Sunal, yaşanan adam kayırmacılığı ve bilime olan saygısızlığı dile getirerek, "Hayır, bu normal değil. Artık normal olan bir vatandaş olarak hesap sormak. Artık normal olan her felaketi kadere bağlayanı değil o felaket olmadan önce bilimi dinlemektir. Bundan sonra normal olan yetki veren kişinin akrabasına, ailesine, partilisine, arkadaşına yaptırması değil, uzman olana yaptırmasıdır" ifadelerini kullandı.

MERAL AKŞENER'DEN SUNAL'IN SÖZLERİNE DESTEK

Ali Sunal'ın deprem konuşması sosyal medyada viral olurken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bu görüntüleri alıntılayarak "Ne yazık ki çok haklı bir konuşma… Ancak beceriksizliği, bilgisizliği ve liyakatsizliği bize "normal-miş" gibi dayatan bu düzen, vaktini çoktan tamamladı. Artık vakit; aklın, bilimin ve hakkaniyetin gereğini yapma vakti… İşte esas olan bu normale hep birlikte döneceğiz…" mesajını verdi.

b2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN