Altın ve dolar yatırımcıları dikkat etsin! İslam Memiş üşenmeden açıkladı: Dolar karşısında her şey ucuz!

Altın ve dolar yatırımcıları dikkat etsin! İslam Memiş üşenmeden açıkladı: Dolar karşısında her şey ucuz!

Piyasada yaşanan hareketlilik ile birlikte yatırımcı vatandaşlar uzmanlar tarafından gelen açıklamalara dikkat çekiyor. Altın ve döviz borsasında son yaşananlar ile birlikte endişelenen yatırımcıya İslam Memiş'ten açıklama geldi. Hareketliliğin devam ettiği sıralarda altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dikkat çeken uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

ALTIN VE DOLAR YATIRIMCILARI DİKKAT ETSİN!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte Bist 100 hakkında pozitif bir seyir düzleminde yol alacağı belirtildi. Destek seviyesinin 4 bin 950 puan olduğunu açıklayarak yatırımcıya seslendi.

Dolar fiyatlarında ise ekranlarda görünenlerden çok daha farklı olduğu ifade ederek ekranlarda 19,08 TL seviyeleri dikkat çekerken serbest piyasada ise dolar 19,38 TL seviyelerinden işlem görüyor. TV100'de bulunan yazısında ise altın, dolar ve gümüş fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında dolar kurunun serbest piyasasındaki değerinden bahseden uzman isim kısa bir açıklamanın ardından ONS altın hakkında konuştu. Geçtiğimiz haftayı 1.978 dolar bandında kapatan ONS altın fiyatları bir sonraki haftada ise 1979 dolar bandından kapattı.

islam-memis-abd-istemiyor-ama-id2v.webp

İSLAM MEMİŞ ONS ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

ONS altına dair yorumları sonrasında gram altın hakkında konuşan İslam Memiş ekran fiyatlarında 1.216 TL olduğunu fakat serbest piyasada 1.237 TL seviyelerinden kapanış yaptığını vurguladı. Gram altın fiyatlarının yeni haftaya düşüşle başladığını açıkladı.

Ekranlarda 1.213 TL, serbest piyasada ise 1.234 TL seviyesinden işlem gördüğü açıklandı. Kısa vadede kar satışlarını takip edeceğini açıklayan İslam Memiş ekranlarda 1.150 ile 1.170 TL arasını, piyasalarda ise 1.170 ile 1.190 TL aralığını takip edeceğinin altını çizdi.

1435161.webp

İSLAM MEMİŞ ONS GÜMÜŞ DEĞERLENDİRMESİ

İslam Memiş diğer bir açıklamasında ise 2022 yılının en çok kazandıran yatırımlarından birisi olan gümüş fiyatlarına değindi. Geçtiğimiz haftayı 23,23 dolar seviyesinden kapatan ONS gümüş fiyatları bir sonraki hafta 23,03 seviyesinden start verdi. Kar satışlarının yapıldığı bir hafta olarak belirtildi.

Gümüş için 22,80 dolar seviyesi destek, 23,50 dolar seviyesinin ise direnç olduğu belirtildi. Gümüş fiyatları orta ve uzun vade için ucuz olduğu dikkat çekti. İslam Memiş'e göre gümüşte ilk hedef 24 devamında ise 26 olarak açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN