Ani sağanak ve sel riski: Doğu bölgelerinde dikkat! İşte yağış beklenen o iller

Ani sağanak ve sel riski: Doğu bölgelerinde dikkat! İşte yağış beklenen o iller

Ani sağanak ve sel riski kapıda! 4 Temmuz Cuma günü için Doğu Anadolu bölgesinde kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Tedbirli olun, meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 4 Temmuz Cuma günü için Doğu Anadolu Bölgesi’nin Erzurum, Kars, Ardahan ve Bayburt çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağışların beklendiğini duyurdu. Ani sel, su baskını ve yıldırım riskine karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.

Özellikle yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve sağanak yağışın etkili olacağı belirtilirken, yetkililer ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı dikkatli olunmasını önerdi. Meteoroloji, bölge halkını meteorolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri konusunda uyardı.

Yağışların önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor.

meteoroloji-4-temmuz-2025-cuma

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN