Ankara Büyükşehir'den AK Partililere teşekkür

Ankara Büyükşehir'den AK Partililere teşekkür

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Haziran ayı meclis toplantısında alınan kararda AK Parti temsilcilerinin çekimser kalmasına sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis toplantısı 5. Birleşimi'nde, son günlerde çokça tartışılan kademeli su faturası konusunda son karar verildi. Ortaya çıkan tabloyla ilgili farklı anlaşılmaların oluşmaması adına da açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), suya yüzde 80 zam yapıldı söylemlerinin yanlış ifade olduğunu belirtti.

Ortaya çıkan tartışmalarla ilgili de Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı ve ABB CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Neslihanoğlu, toplantıda çoğunluğun oyunu almak adına sunulan tasarıya çekimser kalan AK Parti temsilcilerine teşekkür etti.

Konuyla ilgili olarak ASKİ, kullanıcılarına mesaj ileterek, yapılan zamdan yoksul ailelerin etkilenmeyeceğini ve hatta 10 metreküp/tona kadar ton başına 5 lira yerine 1 lira ödeyeceğinin bilgisini geçti. Atılan mesajda yapılacak zammın 15 metreküpten daha fazla kullanım yapanlara etki edeceği belirtilirken, abonelerin yüzde 90'ının yapılan bu zamdan etkilenmeyeceği dile getirildi.

ASKİ'nin mesajı şu şekilde:

whatsapp-image-2021-06-12-at-22-57-02.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN