Ankara'da iş arayanlar dikkat! KPSS'siz personel alımı başladı! O tarihlerde yapılacak: Sakın kaçırmayın

Ankara'da iş arayanlar dikkat! KPSS'siz personel alımı başladı! O tarihlerde yapılacak: Sakın kaçırmayın

Ankara'da yaşayan ve iş arayan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama o belediyeden geldi. Ankara'da çalışmak isteyen birçok kişi KPSS şartsız ilanları dikkatle takip ediyor. Belediye yeni kadroları açıkladı. İşte personel başvuru detayları…

Ankara'da yerel seçim heyecanı hız kesmeden devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi KPSS şartsız personel alımları için düğmeye bastı. Memur alımları için detaylar paylaşılırken başvurularında o tarihte yapılacağı belirtildi. İşte personel başvuru detayları…

KPSS ŞARTSIZ PERSONEL BAŞVURULARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda kurum bünyesinde zabıta ve itfaiye eri pozisyonlarında alım yapılacağı aktarıldı. 27 Ekim 2023 tarihinde tamamlanan başvurular kapsamında adaylar yazılı ve sözlü sınav tarihleri içinde araştırmalarını hızlandırdı.

ankara-buyuksehir-belediyesi-1.jpg

İtfaiye eri pozisyonu kapsamında yazılı ve sözlü sınava katılacak adaylar 15 Kasım 2023 tarihi ile 19 Kasım 2023 tarihleri arasında sınava tabi tutulacaklar. Adaylar sınav yeri ve sınav saati hakkında kurum sitesini takip ederek detayları öğrenebilir.

itfaiye.jpg

ÇANKAYA BELEDİYESİ ​​​​​​​PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI

Çankaya Belediyesi tarafından yapılacak memur alımları kapsamında adaylardan KPSS puanı isteniyor. Memur ve zabıta pozisyonlarında yapılacak başvuruların şahsen veya Posta yoluyla yapılabileceği belirtildi. Gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde tamamlayan adaylar başvuru sürecini takip ederek başvuruda bulunabiliyor. Kadroya girmeyi hak kazanan adaylar 20-21 Kasım tarihleri arasında sözlü sınava katılacaktır. Çankaya Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden ilan detaylarını öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN