Ankara'da kırmızı ette ramazan ayı boyunca 'sabit fiyat uygulaması' başladı

Ankara'da kırmızı ette ramazan ayı boyunca 'sabit fiyat uygulaması' başladı

Et ve Süt Kurumu ile PERDER arasında yapılan protokol kapsamında derneğe üye marketlerde kırmızı et fiyatları ramazan ayı boyunca sabitlendi. Tüketiciler tercihlerini bu marketlerden yana kullanırken market müdürü İbrahim Ünsal, uygulamanın ardından et reyonlarında hareketlilik yaşandığını belirtti.

Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER), Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu'yla (ESK) yaptığı protokol çerçevesinde ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitleme kararı aldı.

8820582.jpg

KIYMA 324, KUŞBAŞI 354 TL'DEN SATIŞTA

Ankara PERDER üyesi marketlerde dana kıymanın kilogram fiyatı 324 liradan, dana kuşbaşının fiyatı ise 354 liradan satılıyor. Uygulamanın başlamasıyla vatandaşlar da alışveriş için tercihlerini bu marketlerden yana kullanıyor.

Ankara PERDER'e üye marketler için tıklayın.

8820585.jpg

'YERİNDE DE DOĞRU BİR KARAR'

Abidinpaşa'daki bir marketin müdürü İbrahim Ünsal, uygulamadan dolayı hem kendilerinin hem de vatandaşların mutlu olduğunu belirtti. Ünsal, uygulamanın akabinde et reyonlarında hareketlilik görüldüğünü dile getirdi.

8820588.jpg
İbrahim Ünsal

Vatandaşların sabit fiyatlı etleri tercih ettiğini bildiren Ünsal, uygulamaya katkıda bulunanlara teşekkür etti. Ünsal, "Çok yerinde ve doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu.

8820583.jpg

İSTANBUL'DA DA BAŞLAMIŞTI

ESK ile İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) arasında yapılan protokol kapsamında ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarının sabitlenmesi uygulamasına İstanbul'da da başlanmıştı.

İstanbul PERDER'e üye marketler için tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN