Ankara'ya nefes aldıracak yenilik! Şehrin tam ortasında açıldı: ATV'den kayak pistine, bungalovdan kampa yok yok

Ankara'ya nefes aldıracak yenilik! Şehrin tam ortasında açıldı: ATV'den kayak pistine, bungalovdan kampa yok yok

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 150 dönümlük alandan oluşan Hacıkadın Kent Ormanı'nı yenileyerek, 'Park Ankara' ismi ile Ankaralıların hizmetine sundu. Park; barbekülü bungalov, ATV pisti, taş evler, at çiftliği, kayak pisti, paintball alanı ve 800 kişilik cafesi ile Ankaralı ziyaretçilerini bekliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Yeşilin Başkenti" sloganı kapsamında yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Şehrin birçok noktasına yenilikler getiren belediye, Hacıkadın Kent Ormanı'nda yaptığı çalışmaları da tamamladı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan ve 1 milyon 480 bin metrekarelik alandan oluşan parkı 25 yıllığına kiralayan belediye, "Hacıkadın Kent Ormanı" yenileme çalışmalarının sonuna geldi. "Park Ankara" ismi ile Ankaralıları konuk etmeye başlayan park, günübirlik eğlence aktivitelerinden düğün salonlarına, barbekülü bungalovlardan çadır ve karavan kampına kadar birçok aktivite için ev sahipliği yapıyor.

yeni-proje-4.jpg

1500 DÖNÜMLÜK ALANDA ETKİNLİKLERE DOYACAKSINIZ

1500 dönümlük alana kurulmuş olan Hacıkadın Kent Ormanı, barbekülü 81 bungalov, ATV alanı, taş ev, at çiftliği, kayak pisti, paintball sahası ve 800 kişi kapasiteli Belpa Cafe'yle Başkentin sakinlerine hizmet veriyor. 3 ayrı giriş kapısı olan alan, ziyaretçilerini farklı alanlara yönlendirecek biçimde karşılıyor. Kuzey Ankara bölgesinden giriş yapanlar günlük aktivitelere, Bağlum bölgesinden giriş yapanlar araç ile ulaşım sağlanan aktivitelere, Pursaklar tarafından giriş yapanlar ise düğün salonlarına ulaşım sağlıyor.

haber-6-ic1.jpg

Ankaralıları, şehrin tam göbeğinde yeşil bir ormanla iç içe getiren ve birçok etkinliği yapma fırsatı sunan ABB, alandaki imkanları ziyaretçilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda çeşitlendirmeye de devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN