Annelerin korkulu rüyası: Pazarda kaybolan çocuk! Bakın bu çocuk polisleri nasıl peşinden koşturdu

Her annenin, başına gelmesinden korktuğu şey: Pazarda kaybolan çocuk! İşte bu minik de annesini pazar tezgahında bırakıp kaçtı! Polisler ise kaybolan çocuğu aramaya başladı! Bulduklarında ise bakın polisi nasıl peşinden koşturdu...

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşanan olayda, bir anne semt pazarında alışveriş yaparken 2 yaşındaki kızını bebek arabasında göremedi. Panikleyen anne, kızını aramaya başladı ve yardım istedi. Pazarcı esnafı, polis ve zabıta ekipleri hemen haberdar edildi ve camiden yapılan anonslarla kızın bulunması için arama çalışmaları başlatıldı.

POLİSLERİ PEŞİNDEN KOŞTURAN KÜÇÜK AYŞE

bebek.jpg

Küçük Ayşe adındaki kız, pazar dışında polis ekipleri tarafından bulundu. Ancak polislerin elini bırakarak yeniden koşmaya başlayan Ayşe, polislerin peşinden pazarda koştu. Bu sırada çevrede tebessümlere neden oldu. Anne, kızına kavuştuğunda hem mutluluktan gözyaşı döktü hem de derin bir nefes aldı.

Olayı anlatan esnaf Musa Çetin, kadının patates seçerken kızının ani bir şekilde kaybolduğunu belirtti. Kadının kızını bulamayınca çevredeki herkese haber verdiklerini ve camiden anons yaptırdıklarını söyledi. Minik Ayşe'nin sonunda pazarın dışında bulunduğunu ekledi.

İlgili Haberler