Birlikte yaşadığı kadını öldürüp, sosyal medyada paylaştı! Acılı annenin ifadesi kan dondurdu

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp, sosyal medyada paylaştı! Acılı annenin ifadesi kan dondurdu

Türkiye'nin kanayan yarası 'kadın cinayeti'nin adresi bu kez Batman oldu. Esra Yılmaz birlikte yaşadığı Ramazan Baykara tarafından vahşice katledildi. Katil Baykara'nın, cinayetten sonra gittiği lokantada çektiği fotoğrafını "Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacağım" notuyla paylaşması tepki çekti. Acılı anne Yılmaz, kızının şiddet gördüğünü ve fuhuşa zorlandığını da anlattı.

Türkiye'de kadınlar eski eşleri ve ayrılığı kabul etmeyen eski sevgilileri tarafından her türlü tacize uğrayarak öldürülüyor. İddiaya göre Ramazan Baykara birlikte yaşadığı Esra Yılmaz ile Rüknettin Özdemir'in mesajlarını görerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Baykara, Yılmaz ve Özdemir'e tabancayla ateş etti.

Yılmaz ve Özdemir olay yerinde hayatlarını kaybetti. Vahşetin ardından olay yerinden kaçan Baykara kısa sürede yakalandı. İfadesi alınan katil, genç kadının telefonundan Özdemir'e buluşmak için mesaj yolladığını gördüğünü ve bu sebeple tartıştıklarını söyledi.

kacweytsau6briqsodet1q.webp

Baykara, Yılmaz'ın elinden telefonunu alarak Özdemir'e buluşmak için mesaj attığını ve olay yerindeki tartışmada silahlı saldırıda bulunduğunu itiraf etti.

bzykkjrjm0-ctvrznifkfw.webp

'ŞİDDET UYGULADI, FUHUŞA ZORLADI...'

Yılmaz'ın annesi Çiğdem Yılmaz, kızının Baykara tarafından şiddete maruz kaldığını ve katilin borçları için genç kadını fuhuşa zorladığını söyledi. Anne Yılmaz "Kızım vahşice katledildi. Katillerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

screenshot-2.jpg

Esra Yılmaz'ı öldürdükten sonra katilin "Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacağım" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Ramazan Baykara, tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN