Kadın öğretmen trafikte dehşet saçtı! Çocuklarım var demesine rağmen...

Adana’da yaşayan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni R.Ş. trafikte ‘yol verme’ sebebiyle tartıştığı hemcinsini çocuğunun gözü önünde yumrukladı. Yaşananları trafikte devam eden başka bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, dün Adana'nın Seyhan ilçesi'nde yaşandı. İddiaya göre sürücüsü R.Ş. ile başka bir kadın sürücü, trafikte ‘yol verme’ sebebiyle tartıştı. Otomobilinden inen R.Ş., diğer aracın yanına giderek camı açtırdı.

İçinde küçük çocuğunun da bulunduğu aracının ön camını açan kadın, R.Ş.’nin yumruklu saldırısına uğradı. R.Ş., 'Araçta çocuklarım var git’ diye bağıran kadını duymasına rağmen yumruklamaya devam etti. Yaşananları trafikte devam eden başka bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

ÖĞRETMEN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Darp edilen kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan R.Ş., adli kontrol şartıyla bırakıldı. R.Ş.'nin bir okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN