Antalya, Bodrum, Kaş, Fethiye... Bu tatil rotalarını unutun! Yaz boyunca o ilimize yüzbinler akın akın gitti

Antalya, Bodrum, Kaş, Fethiye... Bu tatil rotalarını unutun! Yaz boyunca o ilimize yüzbinler akın akın gitti

Yaz boyunca yüzbinlerce ziyaretçinin akın ettiği bu yeni yer size eski rotalarınızı unutturacak. Ne Antalya ne Bodrum ne Kaş ne Fethiye... Yeşille mavinin buluşmasıyla stresinizden eser kalmayacak!

Yaz sezonu sona ererken Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kapuz Plajı’nın 105 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yaptığını söyledi. Başkan Alan aynı zamanda Orta Kapuz ile Tersane mevkisinin yürüyüş yolu ile birleştirilmesini öngören bir projenin detaylarını duyurdu.

105 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ AĞIRLADI

kapuz-plaji-gezilecek-yerler.jpgkapuz-plaji-gezilecek-yerler-001.jpg

Temmu ayının başından itibaren deniz sezonun başladığını söyleyen Başkan Alan, Ağustos sonu itibarıyla 105 binin üzerinde ziyaretçinin Kapuz plajı’nı ziyaret ettiğini ifade etti.

GÜNDE 2 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİ

20230905aw023835-2.jpg

Alan, geçtiğimiz dönem duyurulan bir projeye değinerek "1 Temmuz ile Ağustos’un sonu itibariyle 105 binden fazla vatandaşımız Kapuz Plajı’nı ziyaret etmiş. Bu da ortalama günde 2 binden fazla vatandaşımız Kapuz Plajı’ndan istifade ediyor. Biz hatırlarsanız yola çıkarken bir projeden bahsetmiştik. Orta Kapuz ile Tersaneyi birleştirip yürüyüş yolu ile iki plajın birleştirilmesi şeklinde. Şu anda orada üst geçit çalışması yapıyoruz. Bir üst geçit ile yaptıktan sonra tren rayının etrafını korumaya aldıktan sonra en ufak bir risk olmayacak. Seneye seçimi aldıktan sonra Orta Kapuz ile Tersane’yi birleştireceğiz. Projemiz kaldığı yerden devam edecek. Niyetimiz o." ifadelerinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN