Antalya, Mersin ve Adanalılar dikkat! O gün kimse evden çıkmasın: Felaket yön değiştirdi

Antalya, Mersin ve Adanalılar dikkat! O gün kimse evden çıkmasın: Felaket yön değiştirdi

Antalya, Mersin ve Adana’da tehlike gitgide büyüyor. Amerika kıyılarında görmeye alışık olduğumuz kasırgalar bu kez de Türkiye sahillerine vuracak. Akdeniz'den giriş yapan kasırganın yönü herkesi tedirgin ediyor. İşte felaketin yeni rotası…

El Nino felaketi bu kez de kasırgalarıyla geliyor. Özellikle Amerika'da sık sık yaşanan kasırgalar bu kez de Türkiye sahillerini esir alıyor. Meteoroloji o şehirleri işaret ederek felaketin yaklaştığını duyurdu. Felakete ramak kala tehlike çanları da herkese tedirgin ediyor. Bu rüzgar ağaçları bile yerinden söker. İşte felaketin yeni rotası…

KASIRGANIN ROTASI KAFA KARIŞTIRDI


Akdeniz kıyılarında görülmeye başlanan kasırga felaketi için uyarılar peş peşe geldi. Akdeniz'in kasırga üretmeye başladığını belirten uzmanlar kasırganın yönü hakkında net bir bilgiye ulaşamadıklarını belirtti. Son güncellemeler kapsamında kasırganın Doğu Akdeniz kıyısından Türkiye'ye giriş yapacağı belirtilirken Mersin ve Adana tarafı için uyarı verildi. Her güncellemenin yakından takip edildiği belirtilirken detaylar hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Image


EYLÜL VE EKİME DİKKAT


Meteorolojik modellemeler çizilmeye devam edilirken Uzmanlar Akdeniz kasırgasının modellemelerde yerini almaya başladığını duyurdu. Akdeniz Bölgesi'nde hareketli günlerin yaşanacağı dile getirilirken Eylül ve Ekim ayı işaret edilerek dikkatli olunması gerektiğinin altı çizildi. Uzmanlar gelişmelerin yakından takip edildiğini belirterek 9-11 Eylül tarihleri arasında kasırganın rotası içerisinde Türkiye'nin de yer aldığına değindi. Belirlenen rota içerisinde İtalya, Yunanistan yer alırken Türkiye'nin de bu Listenin içerisine girdiği belirtildi.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN