Antalya'da Rus turisti arama çalışmaları devam ediyor

Antalya'da Rus turisti arama çalışmaları devam ediyor

Antalya’da bir hafta önce doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra otele dönmeyen Rus turisti arama çalışmaları sürüyor. Arama Kurtarma çalışmalarını ormanlık bölgede yoğunlaştıran ekipler dronlarla bölgeyi tarıyor.

Antalya’nın Kemer ilçesinde 4 ocakta yürüyüşe çıktıktan sonra otele dönmediği sebebiyle arkadaşları tarafından kayıp ihbarında bulunulan Rus Kadın turist için arama çalışmaları devam ediyor.

Kiriş Mahallesi’nde 5 yıldızlı bir otelde konaklayan ve 4 Ocak’ta arkadaşları tarafından kayıp ihbarında bulunulan Nadezha Yarygina’nın bulunması için, yürüyüşe gittiği Çalış Tepesi bölgesinde AFAD tarafından yürütülen arama çalışmalarına İlçe Emniyet Müdürlüğü ile beraber Kemer Arama Kurtarma Derneği ve MAKSAT Arama ve Kurtarma Derneği ekipleri destek veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN