Apple sonunda itiraf etti! iPhone 15 alırken iki kere düşünün... Öyle bir hata veriyor ki elinizi yakacak

Apple sonunda itiraf etti! iPhone 15 alırken iki kere düşünün... Öyle bir hata veriyor ki elinizi yakacak

Milyonlarca insanın uzun zamandır beklediği iPhone 15 satışları başladı. Lakin Apple sonunda o gerçeği itiraf etti! iPhone 15 alacaklar iki kere düşünün… Cihaz öyle bir hata veriyor ki elinizi resmen yakacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Apple’ın yeni iPhone 15 modeli geçtiğimiz haftalarda satışa başladı. Yüksek güvenlik tedbirleri ile satış mağazalarına getirilen telefonlar için alıcılar kuyruğa bile girdi. Lakin iPhone 15 alan bazı kullanıcılardan şikayetler gelmeye başladı. Meğer telefon öyle bir hata veriyormuş ki… iPhone almayı düşünenler bu haberden sonra daha çok düşünecek. İşte detaylar…

TELEFON BİR ANDA ISINIYOR

iPhone 15 modelleri satışa çıkmadan önce bile büyük bir ilgi ile bekleniyordu. Satışa çıkmasıyla beraber resmen kapış kapış satıldı. Lakin yüzlerce kullanıcı sosyal medya üzerinden ve Apple destek birimine yeni iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'lerinin dokunulduğunda anormal derecede sıcak hissettirdiğinden şikayet etti.

yeni-proje-2-001.jpg

Öte yandan bazı kullanıcılar telefonun sıcaklığının 38 derecenin üzerine bile çıktığını termometrelerle görüntü çekerek gösterdi.

Bu şikayetlerin üzerine Apple, cihazların çok ısınmasının nedenini yazılım ve uygulama hatalarından kaynaklandığını ve düzeltme işlemlerinin yakında yapılacağını bildirdi.

ARKA PLAN ETKİNLİĞİ ISINMAYA NEDEN OLABİLİR

Apple tarafından yapılan açıklamada iOS17 yazılımda oluşan hata ve bazı üçüncü taraf uygulamaların sisteme aşırı yüklenmesinden dolayı cihazın ani ısınmalar yaşayabileceği bildirildi.

yeni-proje-1-003.jpg

Apple yaptığı açıklamada, "Aygıtı kurduktan veya geri yükledikten sonraki ilk birkaç gün boyunca, artan arka plan etkinliği nedeniyle aygıt daha sıcak hissedebilir. Ayrıca iOS 17'de bazı kullanıcıları etkileyen bir hata bulduk ve bu hata bir yazılım güncellemesiyle giderilecek" ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN