Araç hayali kuranlara müjde! Ford Fiesta'da son 5 yılın indirimi! Almak isteyenler elini çabuk tutsun

Araç hayali kuranlara müjde! Ford Fiesta'da son 5 yılın indirimi! Almak isteyenler elini çabuk tutsun

Araç almak isteyen vatandaşlar piyasaları yakından takip ediyor. Güncel fiyatlar hakkında araştırma yapan birçok kişi bu indirim haberiyle sevinçten havalara uçacak. Herkesin gözdesi Ford Fiesta son 5 yılın en düşük rakamları ile göz doldurdu. Elini çabuk tutan fırsatlardan yararlanacak. İşte Ford Fiesta güncel fiyatları…

Araç sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş piyasadaki fiyatları araştırmaya devam ediyor. Araç sektöründe yaşanan sıkıntılar fiyatların yükselmesine neden olurken Ford Fiesta yüzleri güldürecek o açıklamayı yaptı. İndirim çağrısıyla vatandaşların yüzünü güldüren marka son 14 gün çağrısında bulundu. İşte Ford Fiesta güncel fiyatları…

İNDİRİM KAPIYI ÇALDI

Özellikle kadınlar tarafından tercih edilen araçlar arasında yer alan Ford Fiesta indirim haberi ile yüzleri güldürdü. Son yıllarda artan fiyatlar vatandaşın cebini yakarken piyasalardaki durağanlık da sektörü olumsuz etkiledi. Pandemi sürecinde araç satışları bir anda tavan yaparken bugünlerde ise araç bulmak neredeyse imkansız hale geldi. 2023 yılı ile birlikte firmalar da indirim açıklamalarını peş peşe sıraladı. Ford Fiesta yeni indirim kampanyası ile araç sahibi olmak isteyen vatandaşların dikkatini çekti.

ford-fiesta.jpg


FORD FİESTA ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Küçük ve pratik araçlar arasında yer alan Ford Fiesta özellikle kadın sürücülerin en çok tercih ettiği araçlar içerisinde yer alıyor. Hem benzinle hem de dizel motor seçeneği sunan Fiesta, 140 beygir gücüne sahiptir. İç dizaynı oldukça modern ve kullanışlı olarak görülen bu araç ferah bir kullanım sağlıyor.

ford-fiesta-fiyat.jpg

FORD FİESTA FİYATLARI NE KADAR?

Araç piyasasında farklı markalardan gelen kampanya haberleri sürücülerin de dikkatinde yer alıyor. Son yıllarda artan fiyatlar araç Almayı imkansız hale getirirken indirim kampanyaları da bir nebze de olsa yüzleri güldürüyor. Ford Fiesta araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için belirlenen güncel fiyat 618.500 TL olarak karşımıza çıkmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN