Aracıyla bunu yapanlar yandı! Cezası tam 3 milyon 38 bin TL: Yapmadan önce 10 kez düşündürecek

Aracıyla bunu yapanlar yandı! Cezası tam 3 milyon 38 bin TL: Yapmadan önce 10 kez düşündürecek

Hız sınırını aşanlara yazılan cezalar dudak uçuklatıyor. Son olarak 50 kilometre hız sınırı bulunan yolda 82 kilometre hız yapan bir sürücüye yazılan ceza ağızları açık bıraktı. İşte o ceza...

Finlandiya’da bir sürücü 50 kilometre hız sınırı bulunan yolda 82 kilometre hızla gidince çok geçmeden büyük bir ceza yedi. 121 bin Euro yani bugünün kuru ile 3 Milyon 38 Bin TL trafik cezası kesilen sürücü hem parasından hem ehliyetinden oldu.

finlandiya-ceza-hiz-siniri2.jpg

EHLİYETİNE DE EL KONDU

Nya Aaland'ın haberine göre, habere konu olan sürücü hem fahiş bir ceza ödeyecek hem de 10 gün boyunca ehliyeti elinden alınacak. Trafik kurallarına çok dikkat edilen ve özellikle hız sınırına dair büyük cezalar kesilen Finlandiya'da trafik cezası gelire göre hesaplanarak tahsil ediliyor. Böylece parası olan zengin kesim de kurallara uymak zorunda kalıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN