Arnavutköy'de aynı yerde yapılan 73. kazada can pazarı

Arnavutköy'de, trafik ışıklarında dönüş yapmaya çalışan sürücü başka bir otomobille çarpıştı. Otomobildeki 3 kişi çarpışmanın etkisiyle yola savrulurken, diğer otomobilin sürücüsü de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen kazada, Serkan Çakır yönetimindeki otomobil, trafik ışıklarında dönüş yapmaya çalıştığı esnada, yoldaki diğer otomobile ortadan çarptı. Çarpan otomobilin sürücüsü yaralanırken, diğer otomobildeki 3 kişinin yola savrularak yaralanmasıyla can pazarı yaşandı.

Kazayı gören mahalle sakinleri yaralıların yardımına koşarken, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası yaşananlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kazada yaralanan 4 kişinin hastanedeki tedavileri devam ederken, kazaya karışan her iki otomobil, çekici yardımıyla bulundukları yerden çekildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

MAHALLE MUHTARI: BURADA 73 TANE KAZA OLDU

Kaza sonrası yaralıların yardımına koşan ilk kişilerden olan Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Ercan İka, Egemen Caddesi'nde güvenlik tedbiri alınmadığını söyleyerek, duruma tepki gösterdi. İka, "Bu yol havalimanı güzergahında bulunan bir yol. Yapımından bugüne kadar 73 kaza yaşandı. Bu yolda araçlar çok hızlı geçiyorlar. Burada okul var mahalleli tedirgin, ben şikayetçiyim. Dilekçe yazıyorum Büyükşehir'e, bana karar gösterip ret veriyorlar. Yeter artık, bu yola bir önlem alınması lazım" dedi.

İlgili Haberler