Artık defter almak bile zor! Ekonomist Özgür Demirtaş paylaştı: 1 defterin fiyatı dudak uçuklatıyor

Artık defter almak bile zor! Ekonomist Özgür Demirtaş paylaştı: 1 defterin fiyatı dudak uçuklatıyor

Ekonominin gidişatı bir çok ürüne zam olarak yansıyor. Artık bir defter almak bile vatandaşlar için zor hale geldi! Ekonomist Özgür Demirtaş paylaştı! 1 defterin fiyatı dudak uçuklatan cinsten...

Ülkedeki ekonomik belirsizlikler, birçok temel ihtiyaç ürününün fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilerle ekonominin etkilerini günlük yaşam ürünlerine taşıdı. Son olarak defter fiyatları da astronomik seviyelere ulaştı.

BİR DEFTERİN FİYATI 800 LİRA

defter-fiyatlari-1.webp

Prof. Dr. Özgür Demirtaş X hesabından yapılan paylaşımda, bir defterin fiyatının 700-800 lira seviyelerine ulaştığını söyledi.. Bu yüksek fiyatlar, öğrencilerin temel kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamakta büyük zorluk yaşamasına neden oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN