Artık Tiryakiler Tütün Saracak! Sigaraya Yine Zam Geldi Bu Fiyatlar Tütün Sardırır! İşte Güncel Sigara Fiyatları

Artık Tiryakiler Tütün Saracak! Sigaraya Yine Zam Geldi Bu Fiyatlar Tütün Sardırır! İşte Güncel Sigara Fiyatları

Enflasyonla beraber, Rusya-Ukrayna savaşının da başlamasıyla tepeden tırnağa her şeye zam gelmeye başladı. Sene başında 2 defa zamlanan sigaraya ise yine dudak uçuklatan bir zam geliyor. Bu sigara zammıyla beraber en düşük sigara fiyatı 27 TL'yi bulabilir. Peki hangi sigaraya zam geldi? Sigara zammı ne kadar? İşte sigara zammına dair son dakika gelişmeler.

Akaryakıt, doğalgaz derken tepeden tırnağa tüm ürünlere zam gelmeye devam ediyor. Enflasyonun yüzde 30'lara dayanmasıyla ay sonunu zor getiren vatandaş her alanda cebinden kısmaya başladı. Tütün ve alkollü ürünleri de etkileyen zamlara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz aylarda gelen 2 liralık sigara zammının etkileri sürerken sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 5 Mayıs 2022 tarihinden itibaren sigaralara 2 TL daha zam gelecek. 5 Mayıs'tan sonra sigaralar zamlı olarak satışa çıkacak. Peki hangi sigara markaları zamlandı? İşte zam sonrası 5 Mayıs 2022 Perşembe Günü güncel sigara fiyatları.

SİGARAYA YİNE ZAM GELİYOR

Ocak- Mart 2022 tarihinde 2 defa gelen 2 TL'lik sigara zamlarıyla beraber en düşük sigara fiyatı 24 TL olmuştu. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre sigara firmaları marketlere Mayıs tarihli zamlı tarifleri göndermeye başladı. Gönderilen zamlı tarifeye göre sigara 2 Liralık zam geliyor. Peki hangi sigara çeşitlerine zam geldi? En düşük sigara fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar.

O SİGARA MARKALARI ZAMLANDI

2022 yılından beri enflasyonla beraber her şeye zam geldi. Gıda ürünlerinden, enerjiye varana kadar fahiş zamlar yaşamaya devam ediyor. Tütün ve tütün ürünlerine gelen son yüksek zamdan sonra sektör kaynakları tekrar zam geleceğini söyledi. Sigara dağıtıcıları zamlı tarifeler için marketlere güncel fiyatları göndermeye başladı. Gönderilen listelerde Marlbora, Parlıament, Murattı, Lark gibi sigaralara 2 liralık zam yapılacak. Geçtiğimiz aylarda yapılan zamla beraber en düşük sigara fiyatı 25 lira olmuştu. Şimdi gelecek 2 liralık zam sonrası ise Marlbora fiyatları 29 Lira'ya çıkacak.

İŞTE 2 LİRALIK SİGARA ZAMMINDAN SONRA GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Marlboro Roll 50: 27,00 TL

Marlboro Edge: 27,00 TL

Marlboro Touch: 28,00 TL

Marlboro: 29,00 TL

Muratti: 27,00 TL

Muratti BLU: 26,00 TL

Lark: 26,00 TL

Chesterfield: 25,50 TL

whatsapp-image-2022-05-05-at-09-03-42.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN