Motorine Dev Zam Yolda! Hemen Deponuzu Doldurun! Akaryakıt Zammı Geliyor İşte 5 Mayıs Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları

Motorine Dev Zam Yolda! Hemen Deponuzu Doldurun! Akaryakıt Zammı Geliyor İşte 5 Mayıs Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları

Brent petrol fiyatları FED'in aldığı 50 baz faiz artırma kararı sonrasında hızla yükselişe geçti. Petrol fiyatları 110 seviyelerine çıkınca akaryakıtta kırmızı alarm çalmaya başladı. Önümüzdeki günlerde pompalara yansıyacak zam haberi dudak uçuklatacak cinsten. İşte motorine gelecek olan zam miktarı.

Rusya-Ukrayna savaşının yarattığı krizi tüm sektörleri derinden etkileyeme devam ediyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükselişle beraber zamlanan akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam daha geliyor. Gelecek günlerde pompalara yansıyacak olan motorin zammı indirim bekleyen araç sürücülerini kızdıracak. Son zamlardan sonra litresi 22 liraya kadar yükselen motorine gelecek olan zammı duyunca şoke olacaksınız. İşte 5 Mayıs 2022 Perşembe motorin, benzin güncel akaryakıt fiyatları.

1439372.jpg

MOTORİNE BU GECE YARISI ZAM YOLDA

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) aldığı 50 baz faiz artırımından sonra piyasalarda hareketlenmeye başladı. Brent petrol fiyatları 110 dolar seviyelerine çıkarken gözlerde gelecek olan motorin ve benzin zammına yöneldi. Peki motorin ve benzine ne kadar zam gelecek? Brant petrol fiyatları yükselişine devam edecek mi? İşte araç sürücülerinin merak ettiği zam haberi.

BRENT PETROLDE İBRE ZİRVEYE KOŞUYOR

Brent petrolde yaşanan ani ataklar sürücüleri korkutmaya başladı. Petrole paralel olarak zamlanan akaryakıt fiyatları cep yakmaya devam ederken, petrolün 110 dolar seviyelerine çıkmasıyla motorine de zam haberi geldi. Karar Gazetesi'nin edindiği sektör kaynaklarına göre motorine gelecek günlerde 32 kuruşluk bir zam yapılacak.

SAVAŞTAN SONRA PETROLÜ FED VURDU!

Dünyanın küresel krizi haline gelen petrol krizi herkesi vurmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna savaşıyla başlayan krizi bu defa FED'in faiz kararı vurdu. 104 seviyelerindeki brent petrol fiyatı 1 gecede 110 dolar seviyesine çıktı. Petrole bağlı olarak zamlanan akaryakıtta yine gelenek bozulmadı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorine 32 kuruşluk bir zam gelecek. Zammın ne zaman yansıyacağı ise henüz kesinlik oluşturmadı. Önümüzdeki günlerde gelecek olan zamla beraber motorinin litre fiyatı 23 liraya dayanabilir.

İŞTE 5 MAYIS 2022 PERŞEMBE GÜNÜ MOTORİN VE BENZİN GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

İstanbul'da motorinin litre fiyatı 22,01, benzin fiyatı: 20.33 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda litre benzin fiyatı: 20.34 TL olarak pompalara yansıyor.

İzmir'de benzin litre fiyatı 20.44 TL, motorin ise litre fiyatı 22.12 TL

Ankara'da benzin litre fiyatı 20.44 TL, Ankara'da motorin litre fiyatı 22.12 TL olarak benzin istasyonlarında satılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN