ASELSAN personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Yüzlerce mühendis ve teknisyen

ASELSAN personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Yüzlerce mühendis ve teknisyen

ASELSAN mühendis ve teknisyen alımı gerçekleştiriyor. Toplam 1200 personel alımı, ASELSAN'ın Konya'da faaliyete geçen merkezinde istihdam edilecek. Diğer savunma sanayi şirketleriyle tedarik alımında işbirliği yapılacak. İşte, ASELSAN personel alımı başvurusu...

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, ASELSAN'ın Konya'daki tesislerine 800'ü mühendis 400'ü nitelikli teknisyen olmak üzere 1200 personel alımı yapılacağını açıkladı.

ASELSAN MÜHENDİS TEKNİSYEN ALIMI NE ZAMAN?

Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberleşme ve bilgi teknolojileri, radar ve elektronik harp, elektro-optik, aviyonik, insansız sistemler, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri, komuta kontrol sistemleri, ulaştırma, güvenlik, trafik, otomasyon ve sağlık teknolojilerine yönelik ihtiyaçların karşılanması amacıyla 1975 yılında kuruldu.

ASELSAN'da 1200 kişilik yeni personel istihdam edileceği açıklandı. Fakat ASELSAN mühendis ve teknisyen alımı için henüz tarih ve başvuru şartları paylaşılmadı.

ASELSAN PERSONEL ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, ASELSAN'ın Konya'da üretime başladığını duyurdu ve fabrikada 800'ü mühendis, 400 teknisyen olmak üzere 1200'ün üzerinde çalışanın olacağı açıkladı.

Altunyaldız, "ASELSAN Konya, savunma sanayisinde gerçek büyümeye, teknoloji transferine ve bu gelişimini diğer sektörlere yaymaya yönelik son derece kıymetliydi.

ASELSAN Konya, çok hızlı şekilde tamamlandı ve geçen yıl devreye alındı. Şu anda farklı projeleriyle üretime ve istihdama başladı. Her geçen gün istihdamı artıyor. İnşallah 800'ü mühendis 1200'ün üzerinde çalışanı olacak.

Bu çalışmaları diğer savunma sanayi şirketleriyle tedarik alım noktasında paylaşımı olacak. Küresel anlamda onların açılımını temin etmiş olacak. Konya'daki bu çalışmalar şehrimizin savunma sanayisinde Türkiye’de ilk 3'e yerleştiğini ortaya koydu" diye konuştu.

ASELSAN İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

ASELSAN'ın Konya'da üretime başladığı ve 800'ü mühendis 400'ü nitelikli teknisyen alımı olacağı duyuruldu. Personel alımının ise ne zaman gerçekleştirileceği veya başvuru şartlarına ilişkin resmi kaymaklardan henüz bir açıklama bulunmuyor.

İlerleyen günlerde alımların başlamasının ardından ASELSAN iş ilanı metni, başvuru ekranı ve şartları belli olacak.

ASELSAN PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN