Asker uğurlamasında yaylım ateşi! Faciaya davetiye çıkardılar

Celp döneminin gelmesiyle birlikte asker uğurlamak için Sakarya'nın Hendek ilçesinde eğlence düzenleyen bir grup genç ellerindeki pompalı tüfeklerle havaya rastgele ateş açarak faciaya davetiye çıkardılar. Canları hiçe sayan gençlerin pompalıları peş peşe ateşlendiği anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Asker uğurlamasında yine 'bu kadar umursamazlık olmaz' dedirten görüntüler ortaya çıktı. Korku dolu anlar Sakarya'nın Hendek ilçesi Çamlıca Mahallesinde yaşandı.

HAVAYA ATEŞ AÇTILAR

Asker eğlencesi için toplanan gençler, ellerine aldıkları pompalı tüfekler ile art arda havaya ateş açarak yürekleri ağızlara getirdi. Yaklaşık 10 kişinin aynı anda havaya ateş açtığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler sonrasında jandarma ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı.

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir