AVM açılışındaki indirim izdiham yarattı, vatandaş birbirini ezdi

AVM açılışındaki indirim izdiham yarattı, vatandaş birbirini ezdi

Ankara’da indirimli ürün satıldığını öğrenen vatandaşlar AVM'nin açılışına akın etti. Yoğunluk nedeniyle izdiham yaşanırken, bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi atlattığı görüldü.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir AVM'nin açılışında izdiham yaşandı. Mağazanın açılışına özel yüzde 70’lere varan indirimli ürünlerden yararlanmak isteyen vatandaş AVM'nin kapısına koştu.

İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar mağazaya akın edince hem içeride hem de mağaza önünde yoğunluk oluştu. Çağrılan polis ekipleri, metrelerce uzunluktaki kalabalığı dağıtmak için saatlerce uğraştı.

ekran-alintisi2.png

EZİLME TEHLİKESİ YAŞANDI

Kepenklerin açılmasıyla birlikte mağaza içerisine bir an önce girmeye çalışan vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşadı. Türkiye’de 20’nci Ankara’da ilk olan mağazanın bin 500 metre karelik bir alana kurulduğunu belirten yetkililer, ürünlerde yeterince stoklarının bulunduğunu ve indirimin bir hafta süreceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN