Ayşe Ateş tehdit mesajlarını ifşa etti: Size boyun eğmeyeceğim

Ayşe Ateş tehdit mesajlarını ifşa etti: Size boyun eğmeyeceğim

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, kendisini tehdit eden Avukat Burak Bekiroğlu'nun sildiği paylaşımları ifşa ederek "Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok. Bu saatten sonra kimi nereye gömeceğini bu ülkenin şerefli savcılarına anlatırsın" dedi. Ateş, "Bugüne kadar bu memleketin adalet arayan kadınlarını hor gördüğünüz, aşağıladığınız, tehdit ettiğiniz, sindirdiğiniz yeter! Size boyun eğmeyeceğim!" ifadelerini kullandı.

Ankara'da suikaste uğrayarak öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı etiketleyerek tehdit edildiğini söylemişti. Ateş, Burak Bekiroğlu isimli kişinin suikastla ilgili ve kendisini hedef gösteren paylaşımlar yaptığını belirtmesinin ardından tehdit mesajlarını ifşa etti.

Burak Bekiroğlu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımları silmesi üzerine Ateş, Bekiroğlu’nun paylaşımlarını alıntılayarak "Bu paylaşımların hesabını yargı önünde vereceksin. Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok" dedi.

Ateş, "Bugüne kadar bu memleketin adalet arayan kadınlarını hor gördüğünüz, aşağıladığınız, tehdit ettiğiniz, sindirdiğiniz yeter! Size boyun eğmeyeceğim!" ifadelerini kullandı.

Ateş, şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar bu memleketin adalet arayan kadınlarını hor gördüğünüz, aşağıladığınız, tehdit ettiğiniz, sindirdiğiniz yeter! Size boyun eğmeyeceğim! Burak Bekiroğlu @burakbekiroglu olaydan yeni haberdar olan vatandaşlarımıza karşı “Ben ne dedim ki Ayşe Ateş benimle ilgili paylaşım yaptı?” fotoğrafı vermek için sildiğin bu paylaşımların hesabını yargı önünde vereceksin. Paylaşım silerek yargıdan kurtulmak yok. Bu saatten sonra kimi nereye gömeceğini bu ülkenin şerefli savcılarına anlatırsın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN