Babacan'dan İsrail'in Cibaliye Mülteci Kampı'nı vurmasına tepki: Sorumluları, savaş suçlusu olarak yargılanmalı

Babacan'dan İsrail'in Cibaliye Mülteci Kampı'nı vurmasına tepki: Sorumluları, savaş suçlusu olarak yargılanmalı

Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından İsrail, bu kez Cibaliye Mülteci Kampı'nı bombaladı. Saldırıda ilk belirlemelere göre en az 100 kişinin hayatını kaybettiği, 300 kişinin ise yaralandığı belirtildi. DEVA Partisi Babacan, sosyal medya hesabından saldırıya tepki göstererek "İsrail’in bu insanlık, vicdan ve hukuk dışı eylemlerini lanetliyoruz. Sorumluları, savaş suçlusu olarak yargılanmalı." dedi.

Hamas, İsrail'e yönelik son yılların en büyük saldırısını gerçekleştirdi. İsrail ordusu 'savaş durumu alarmı' ilan etti. İsrail, bu kez Gazze'de Cebaliye mülteci kampına saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre en az 100 kişinin hayatını kaybettiği, 300 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

DEVA Partisi Babacan, sosyal medya hesabından saldırıya tepki göstererek "İsrail’in bu insanlık, vicdan ve hukuk dışı eylemlerini lanetliyoruz. Sorumluları, savaş suçlusu olarak yargılanmalı." dedi.

Babacan'ın paylaşımı şu şekilde:

"İsrail ve İsrail’i destekleyenler insanlık suçu işlemeye devam ediyor. Bugün Cibaliye kampına yapılan bombalamada 100’den fazla sivil daha yaşamını yitirdi. İsrail’in bu insanlık, vicdan ve hukuk dışı eylemlerini lanetliyoruz. Sorumluları, savaş suçlusu olarak yargılanmalı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN