Babacan'dan KYK yurdunda intihar eden Muhammet Temel paylaşımı: Gençleri yaşatmak zorundayız

Babacan'dan KYK yurdunda intihar eden Muhammet Temel paylaşımı: Gençleri yaşatmak zorundayız

DEVA Partisi lideri Babacan, Fırat Üniversitesi öğrencisi Muhammet Temel'in KYK yurdunda intihar etmesi üzerine sarsıcı bir yazı kaleme aldı. Babacan, yazısında siyasetin gençlere karşı duyarsızlığını eleştirerek, "Muhammetler'i, Sametler'i, Resuller'i, Elifler'i, Enesler'i yaşatmak zorundayız" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Fırat Üniversitesi öğrencisi Muhammet Temel'in trajik ölümü üzerine sosyal medyadan önemli bir mesaj yayınladı. Babacan, gençlerin yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, siyasetçilerin bu sorunlara çözüm bulmakla yükümlü olduğunu vurguladı.

Babacan'ın ifadelerine göre, gençler sadece ekonomik zorluklarla değil, aynı zamanda sosyal ve psikolojik baskılarla da mücadele ediyor. "Gezmek, gülmek, sinemaya konsere gitmek çoğu gencimizin gündemine giremiyor" diyen Babacan, gençlerin umutsuzluğuna ve yaşama sevincini yitirmesine yol açan koşulların değiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Babacan, gençlerin siyasi söylemler ve vaatlerle değil, gerçek eylemlerle desteklenmesi gerektiğini, DEVA Partisi olarak gençlerin sorunlarını bugünün meselesi olarak gördüklerini ve ertelemeyeceklerini ifade etti. "Muhammetler'i, Sametler'i, Resuller'i, Elifler'i, Enesler'i yaşatmak zorundayız" diyerek, gençlerin yaşam haklarının korunması ve geliştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN