Bağcılar'da 'şort' tartışması dehşetle bitti: İmamı okla vurdu

Bağcılar'da 'şort' tartışması dehşetle bitti: İmamı okla vurdu

Bağcılar'da bir şahıs, camide şortla namaz kılan kişiye müdahale etmediği gerekçesiyle imamı okla omzundan yaraladı. İmam ameliyata alınırken saldırgan emniyete götürüldü.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde Necattin Camii'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre, Muhammet F.G. (38) isimli şahıs, camide şortla namaz kılan bir kişiye müdahale etmediği gerekçesiyle imam Dursun Kuru (53) ile tartıştı.

9723540

Tartışmanın ardından camiden çıkan Muhammet F.G., bir süre sonra okuyla geri geldi.

İMAMI OKLA YARALADI

Namaz sonrası dışarı çıkan imam Dursun Kuru’yu gören Muhammet F.G., okla imamı yaraladı. Olayı gören vatandaşlar hemen müdahale etti.

9724286

Çevredeki esnaf tarafından etkisiz hale getirilen saldırgan, olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim edildi.

9723539

OMZUNDA OKLA HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan imam Kuru, omuzunda okla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

565151

Ameliyatla omuzundaki ok parçaları çıkartılan Kuru’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırgan Muhammet F.G. ise gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

87987

'BAĞRIŞMA SESLERİ GELDİ'

Görgü tanığı Fedai Karan, "Burada bağrışma sesleri geldi, hoca karşı geçti. Hocayı sağ omzundan vurmuş. Hocayı alıp acile götürdük, vuran kişiyi arkadaşlar bağladılar. Sonra polisler geldi, çarşı pazar karıştı. Okla vurmuş, ok sallanıyordu. Durumunu bilmiyoruz, bir doktor geçti sorduk, ameliyata almışlar. Oku omzundan ameliyatla alıp yoğun bakıma almışlar " diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (8)
8 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN