Bahçeli'den şehit ailelerine başsağlığı

Bahçeli'den şehit ailelerine başsağlığı

Türkiye'nin çeşitli kentlerinde, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan dokuz kahraman askerden altısı bugün duygusal törenlerle son yolculuklarına uğurlandı. MHP Lideri Bahçeli, çatışmada şehit olan askerlerin ailelerini telefonla arayarak kendilerine başsağlığı diledi.

Pençe-Kilit Operasyonu sırasında teröristlerin taciz ve sızma girişimleri sonucu şehit olan kahraman askerler, Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen törenlerle son yolculuklarına uğurlandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerin ailelerini telefonla arayarak kendilerine başsağlığı diledi.

Bahçeli aynı çatışmada yaralanan askerlerin aileleriyle de yine telefonla görüşerek, geçmiş olsun ve acil şifa dileklerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN