Bahçelievler'deki tekel saldırısının failleri belli oldu: Saldırının ardından Barış Boyun çetesi çıktı

Bahçelievler'deki tekel saldırısının failleri belli oldu: Saldırının ardından Barış Boyun çetesi çıktı

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde bulunan bir tekel bayisine gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili şok edici gelişmeler yaşandı. Polis ekiplerinin yürüttüğü detaylı çalışmalar sonucunda, saldırının arkasındaki kişilerin Barış Boyun suç örgütüne mensup olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Bahçelievler'de yer alan bir tekel bayisine gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından polis ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışma sonucunda, saldırının arkasında yer alan suç örgütü ortaya çıkarıldı. Soğanlı Mahallesi'nde 2 Şubat Cuma gecesi yaşanan olayda, tekel bayisine silahla saldıran kişinin Barış Boyun liderliğindeki suç örgütü üyesi olduğu tespit edildi.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA ÇOCUKLAR DA VAR

Organize Suçlarla Mücadele polis ekiplerinin incelemeleri neticesinde, şüphelilerin kimlikleri belirlendi ve operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, U.M., K.Ç., M.E.H., F.Y., Y.O. adlı yetişkin şüpheliler ile A.A. ve B.A. adlı iki çocuk yaşındaki şüpheli olmak üzere toplamda 7 kişi gözaltına alındı. Yapılan ev baskınlarında ise bir tabanca ile fişekler ele geçirildi.

Şüphelilerin sorgusu sonucunda, daha önce Eyüpsultan, Arnavutköy ve Bakırköy gibi farklı ilçelerde benzer suçlara karıştıkları belirlendi. Bu kapsamda, şüphelilerin çeşitli suçlardan kayıtları bulunduğu ve suç örgütü faaliyetlerine aktif olarak katıldıkları ortaya çıktı.

Polis ekiplerince mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 şüpheli ise serbest bırakıldı. Saldırı ve suç örgütü faaliyetleriyle ilgili soruşturma ise titizlikle devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN