Bahçeli'nin 'sahtekar' dediği Oğuzhan Uğur'dan Bahçeli'ye sert yanıt: "Çıkıp bir şeyler söylüyor, örgütlü bir kötülük var"

Bahçeli'nin 'sahtekar' dediği Oğuzhan Uğur'dan Bahçeli'ye sert yanıt: "Çıkıp bir şeyler söylüyor, örgütlü bir kötülük var"

son dönemde Youtube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik açıklamalarına yanıt verdi. Uğur, 'örgütlü bir kötülük' ile karşı karşıya kaldıklarını vurguladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem Türkiye'nin en büyük afetlerinden biri olarak tarihe geçti. 7,7 ve 7,6'lık iki depremde binlerce vatandaşımızın evi yerle bir olurken 36 bin 178 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Türkiye'yi yasa boğan afetin ardından depremzedelere destek olmak amacıyla AHBAP Derneği'nin kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent ile koordineli bir şekilde çalışan sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkındaki "AHBAP'çılar ve BABALA'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların TV'lerde artık yer alamaması gerekir" açıklamalarına yanıt verdi.

Oğuzhan Uğur hakkındaki soruşturmayla ilgili konuştu: Bizden başka yardım yapan yoktu

"BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASIYLA BİRAZ İRKİLDİK, ÖRGÜTLÜ KÖTÜLÜK VAR"

Halk TV'den İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlayan Oğuzhan Uğur, orgütlü bir kötülük ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek "Şu an savcılıktan arayan soran yok. Bahçeli’nin açıklamasıyla biraz irkildik. Kendisinin yanlış bilgilendirildiği kanaatindeyim. Konunun örgütlü kötülük olduğunun farkındayız. Bunlarla uğraşacağıma belki iki tane tır koordine edecektim" dedi.

"KILIÇDAROĞLU DESTEK OLDU"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine destek olduğunu kaydeden Uğur, Kanıta rağmen talimat aldıkları başlık üzerinden saldırıyorlar. Bir Star yazarı, “Yağmacılara ne yapılıyorsa aynısı yapılsın” demiş. Ahlaksızca şeyler. Amma velakin bugün sayın Kılıçdaroğlu aradı, desteklerini belirtti. 'Nasılsın' dedi. 'İyiyim, bu bizi yıldıramaz' dedim. 'Moralini yüksek tut. Her şeyin farkındayız, teşekkür ediyoruz yaptıkların için, yanındayız' dedi. AK Partili vekiller de söyledi." şeklinde konuştu.

AHBAP tartışmalarına Bahçeli de katıldı! MHP lideri Haluk Levent'i hedef aldı: "Akbaba gibi kanat çırpan bu sahtekarların..."

"BAHÇELİ ÇIKIP BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR"

Uğur açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Ben de hiçbir endişe yok. Çünkü hiçbir hatamız olmadığının farkındayım. Alnımız açık. Üzüldüğüm şey şu: Bize gelen gönüllü çocuklar 20-25 yaşında. Bu çocuklar elbette korktular. Düşünsenize, koskoca Bahçeli çıkıp bir şeyler söylüyor, Soylu açıklama yapıyor. Çocuklar zaten bu insanlardan hep korktular. Ben de onların korkusunu gidermek için mesai harcadım. Hukuk profesörleri kalktı, Babala’ya geldiler. Dediler ki 'Merak etmeyin, suçunuz yok.' Topladım çocukları, dedim ki 'Korkmayın, buradayız.'

Dün bir video paylaştım. Paylaştığım videoda 'AFAD’a gerek yok, ben yaparım' diyorlar. Biz jandarma komutanlarıyla eşzamanlı çalıştığımız için birisi yolluyor tırı, diyor ki 'Bunun koordinasyon için AFAD’ı arayayım mı?' O da diyor ki 'AFAD’a gerek yok, ben hallettim.' Onu bile alıp…

Büyük bir çirkinlik var. Beni zaten korkutamazlar. Ben yıllarca Silivri’ye gitmiş gelmiş adamım. Ayrıca çoluğum yok çocuğum yok, gider yatarım. Ekibimizdeki koordinasyonun bozulmasını neredeyse sağlıyorlardı ama toparladık. Babala TV tweetlerini durdurdum. Durdurmamın sebebi korkmak değildi. Sebebi şu: artık göçük altından çok ses almıyoruz. Az ihbar geliyor. Biz tırlarımızı, çadırlarımızı koordine etmeye devam edelim. Mesela yurt dışından elektrik için güneş panelleri geliyor, hemen valiliklerle iletişime sokuyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN