Bakan Işıkhan, emekli zammı için tarih verdi! Milyonların beklediği gün netleşiyor

Bakan Işıkhan, emekli zammı için tarih verdi! Milyonların beklediği gün netleşiyor

Emekli maaşına temmuz ayında yapılan zammı yetersiz bulan ve zammın kök maaşa yapılması nedeniyle en düşük emekli 7 bin 500 TL seviyesinde kalan milyonlarca emekli, ekim ayında ek zam yapılmasını bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaşı için zaman aralığı verdi. İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti kongresinde açıkladığı emekli zammıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

EMEKLİ MAAŞINE NE KADAR ZAM YAPILACAK?

Bakan Işıkhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, müjde olarak verdiği işçi, memur ve BAĞ-KUR emeklilerimiz ile ilgili çalışmayı kabine toplantısı sonrası milletimizle paylaşacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

EMEKLİ MAAŞINA EK ZAMAN YAPILACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kongresinde yaptığı konuşmada emeklilerle ilgili müjdenin ilk kabine toplantısından sonra açıklanacağını belirtip, "Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz" demişti.

vedat-isikhan-emekli-zammi-aciklamasi.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN