Bakan Koca'dan 'bayram' müjdesi: Ben tokalaşmaya başladım

Bakan Koca'dan 'bayram' müjdesi: Ben tokalaşmaya başladım

Sağlık Bakanı Koca, Adıyaman ziyareti sırasında maske takmayıp vatandaşlarla tokalaştı, öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Koca, "Bayramı bayram gibi kutlayacağız, eski günlerimize döneceğiz. Ben esnafla tokalaşmaya başladım" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa ve Sakarya'nın ardından Adıyaman'ı da ziyaret etti. Ziyareti sırasında pandemide yeni döneme ilişkin açıklamalarda da bulundu Koca, eski günlere geri dönüleceğini belirterek, "Bayramı bayram gibi kutlayacağız. Eski günlerimize döneceğiz. Kısıtlamanın daha çok olmadığı döneme inşallah geçiyoruz" diye konuştu.

Sabah'ın aktardığına göre; artık kişisel tedbirlerin öne çıkacağını vurgulayan Koca, "Artık toplumsal kısıtlamalar devre dışı kalsın istiyoruz. Kronik rahatsızlığı olan, ileri yaşta riskli kişilerde zaten normal zamanda da koruma gerekir" dedi.

'VATANDAŞIN ARASINA KATILIYORUZ, ÖZLEMİŞİZ'

"Ben esnafla tokalaşmaya başladım" diyen Koca, şunları söyledi:

"Biz büyüklerimizi gripten koruma çabası içinde olmuyor muyuz? 2.5 yıllık zaman dilimi bize üst solunum yolu enfeksiyonlarının bulaşmasını maskenin önemli oranda önleyebildiğini gösterdi. Pandemi sonrası normal dönemde de bu olmalı.

Ben esnafla tokalaşmaya başladım. İşte vatandaşın arasına katılıyoruz. Gençlerle birlikteyiz. Özlemişiz. Bu normali maskesiz yaşamak önemli değil mi?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN