Bakan Koca tepki çeken videoyu sildi: 1 dakika 53 saniye için özür dilerim

Bakan Koca tepki çeken videoyu sildi: 1 dakika 53 saniye için özür dilerim

Sağlık Bakanı Koca, deprem bölgesindeki çalışmalarına ilişkin bir video paylaşmıştı ancak bu paylaşım sosyal medyada tepki toplamıştı. Videoyu yayından kaldırdığını açıklayan Koca özür dileyerek, "İki gün önce sosyal medyamızda yayımlanan bir videodaki iletişim sorununu fark edecek dikkati gösteremedim" dedi.

Maraş merkezli depremlerde resmi verilere göre 44 binden fazla vatandaş yaşamını yitirirken, on binlerce vatandaş da evsiz kaldı. Hem yakınlarını kaybeden hem de maddi varlıkları yok olan vatandaşlar sokakta yaşam mücadelesi veriyor. Çadır bölgesinde yaşayan vatandaşlar geleceklerini yeniden nasıl inşa edeceklerini düşünürken bazı bölgelerdeki insanlar da çadır gelmediğine dair eleştirilerde bulunuyor.

Bununla birlikte deprem bölgelerine müdahalenin geciktiği yönündeki eleştiriler de kamuoyunun gündeminde. İktidar ise yöneltilen eleştirilere tepki gösteriyor ve deprem bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmaları kimi zaman hazırlanan videolar ile kimi zaman da sözlü biçimde kamuoyuna anlatıyor.

BAKAN KOCA VİDEO PAYLAŞMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise geçtiğimiz gün 1 dakika 53 saniyelik bir video yayınladı ancak bu video sosyal medyada tepkilere neden oldu. Söz konusu videoda Bakan Koca'nın afet bölgesindeki ziyaretleri, insanlarla kurduğu iletişim ve afet için yapılan toplantıların görüntüleri yer alıyordu.

'ÖZÜR DİLERİM'

Bakan Koca bu vidoyu bugün sosyal medya hesaplarından kaldırdığını açıkladı ve özür diledi. Koca'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

1 dakika 53 saniye için özür dilerim. İki gün önce sosyal medyamızda yayımlanan bir videodaki iletişim sorununu fark edecek dikkati gösteremedim. Görüntüler ortak duygumuzun dilinden uzaktı. Videoyu yayından kaldırdım. Tüm dikkatimiz afet bölgesindeki görevlerimizde. Hoş görün.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN