Bakan Özhaseki duyurdu: Şehidin çadırda yaşayan ailesinin evi hazır

Bakan Özhaseki duyurdu: Şehidin çadırda yaşayan ailesinin evi hazır

Kuzey Irak'taki hain saldırıda şehir düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in çadırda yaşayan depremzede ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şehit ailesine evin bu hafta teslim edileceğini duyurdu.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in depremzede ailesinin çadırda yaşaması tepkilere neden olmuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şehidin ailesine yapılan evin inşaatının tamamlandığını duyurdu. Evin tamamlandığını gösteren bir video paylaşan Bakan Özhaseki, aileye bu hafta teslim edileceğini bildirdi.

Özhaseki paylaşımında, "Sözümüzü tutmanın huzuru içindeyiz. Kahramanmaraşlı şehidimiz, Müslüm evladımızın ailesinin evi hazır, inşaatını bitirdik. Evimizi bu hafta eşyaları hazır bir şekilde teslim edeceğiz inşallah. Hayırla, sağlıkla otursunlar. Müslüm evladımızın da mekanı cennet olsun. Rabb'im cennetinde Peygamber Efendimize komşu eylesin. Şehitlerimizin emanetlerine gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN