Bakan Soylu duyurdu: Marmaris yangınının faili suçunu itiraf etti

Bakan Soylu duyurdu: Marmaris yangınının faili suçunu itiraf etti

İki gün önce Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir kişinin gözaltına alındığını belirterek, "Şüpheli suçunu itiraf etti. Olay yerinde iki adet benzin bidonu ele geçirildi." dedi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda 21 Haziran Salı akşamı çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangınla ilgili bir kişi gözaltına alındığı belirtildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, “1988 doğumlu S.A. isimli şüpheli itiraf etti. Olay yerinde iki adet benzin bidonu ele geçirildi. Şüpheli aile arasındaki ticari bir husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Hatta kendisini öldürmek istediğini de belirtti. Şu anda şüpheli gözaltında” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN