Bakanlık geri ödemesiz 50.000 TL dağıtıyor! Milyonlarca başvuru yapıldı: Herkese çıkıyor

Bakanlık geri ödemesiz 50.000 TL dağıtıyor! Milyonlarca başvuru yapıldı: Herkese çıkıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan dar gelirli ailelere 50.000 TL geri ödemesiz kredi müjdesi verildi. Başvurular 12 Haziran tarihinde başladı. Başvuran herkese çıkıyor. İşte detaylar

Hükümet dar gelirli ve durumu olmayan aileler için 50.000 TL geri ödemesiz kredi verileceğini duyurdu. Başvurular e- devlet ta da SYDB üzerinden yapılmakta. Peki 50.000 TL kimlere verilecek? Merak edilen detaylar haberimizde

BAKANLIKTAN MİLYONLARCA KİŞİYE GERİ ÖDEMESİZ KREDİ İMKANI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın geri ödemesiz verdiği 50.000 TL kredi başvurusuna milyonlarca vatandaş başvurdu. Başvurusu onaylanan vatandaşların parası Ziraat Bankası’na yatırılacak.

img-2440.jpeg

50 BİN TL GERİ ÖDEMESİZ KREDİ O ŞARTLARI KARŞILAYANLARA VERİLECEK

Afet ve/veya acil durum halinden etkilenen vatandaşlar faydalanabilmektedir.

Yangın, sel, deprem, kar, heyelan, kaya düşmesi, teknolojik ve insan kaynaklı vb. felaketler nedeniyle hanesi zarar görenlere ev eşyası zararı yardımı kapsamında 50.000 TL'ye kadar destek verilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN