Bakanlık mahkeme kararını tanımıyor: Kaçak kafelere polis koruması

Bakanlık mahkeme kararını tanımıyor: Kaçak kafelere polis koruması

İBB tarafından Üsküdar Meydanı'nın bütünlüğünü bozan kaçak yapıların yıkılmasına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve AK Partili Üsküdar Belediyesi engel oldu. Yaşanılanları İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, Twitter hesabından paylaştı.

İstanbul Üsküdar Meydanı'nın bütünlüğünü bozan kaçak yapıların yıkımı mahkeme kararına rağmen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Üsküdar Kaymakamlığı'nca engellendi.

İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, Twitter hesabından "Üsküdar Sahil'deki Mimar Sinan eseri Tarihi Kuşkonmaz Camii'nin yanındaki kaçak kafeler mahkeme kararına rağmen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar Belediyesi ve Kaymakamlığınca ısrarla korunuyor. İBB'nin yıkım ekiplerine günlerdir hukuksuz şekilde engel olunuyor" mesajını paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN