Üsküdar Belediyesi izin vermedi! İBB'nin iftar çadırlarına engel

Üsküdar Belediyesi izin vermedi! İBB'nin iftar çadırlarına engel

İBB'nin Ramazan için Üsküdar’daki Mimar Sinan Meydanı’na kuracağı platforma Üsküdar Belediyesi izin vermedi. İBB ile Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri arasında ramazan etkinliği platformunun kurulacağı yer nedeniyle gerginlik yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Üsküdar'da kurmak istediği ramazan etkinliği platformu Üsküdar Belediyesi tarafından engellendi. İBB zabıtaları, Üsküdar'daki Mimar Sinan Meydanı'na konser, söyleşi, tiyatro ve atölye çalışmaları başta olmak üzere yemek ve el emeği stantlarından oluşan, ramazan etkinliklerinde kullanılacak konteynerleri tırlarla getirdi. Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri ise etkinlik için platform kurulması planlanan yerin hastane ve kütüphanenin yakınında olduğunu belirterek, bunun farklı bir yere kurulmasını istedi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Bunun üzerine İBB ve Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Vatandaşların da müdahil olduğu gerginlik, polis ekiplerinin araya girmesiyle yatıştırıldı. Her iki belediyenin zabıta ekipleri ile polisin meydandaki bekleyişi sürüyor.

6616976.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN