Hastanelere ay sonuna kadar sınavsız, mülakatsız personeller alınacak! En az 9 bin TL maaşı var

Hastanelere ay sonuna kadar sınavsız, mülakatsız personeller alınacak! En az 9 bin TL maaşı var

Hastane personel alımı, yeni şehir hastanelerinin hizmete girmesiyle artıyor. Hastanelerde en az 9 bin TL maaşla çalışacak sekreter, sağlıkçı, güvenlik ve temizlik görevlisi alımı yapılıyor. Hastane iş ilanları İŞKUR'da sürekli güncelleniyor. İşte, hastane personel alımı başvuru sayfası...

Hastane iş ilanları İŞKUR'da yayınlanıyor. Sağlık Bakanlığı bünyesindeki sağlık çalışanlarının yanı sıra, hastanede çalışacak Güvenlik, temizlik personeli, büro personeli, sekreter gibi kadrolara da KPSS şartsız personel alımı yapılıyor.

hastane-personel-alimi.jpg

HASTANE PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) yayınlanan hastane iş ilanlarına göre, 18-31 Mart 2023 tarihleri arasında mülakat olmadan en az 9 bin TL maaşla sekreter, sağlıkçı, güvenlik ve temizlik görevlisi alımı yapılıyor.

Birçok ilde hastanelere binlerce personel ve işçi istihdam edilecek. İşçi kadrolarına yapılacak personel alımında ikamet şartı bulunmuyor.

HASTANE PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr web sayfasına T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş işleminin ardından karşınıza profil bölümü açılacak. 'İş Arayan' olarak giriş yaptığınız zaman 'İş İlanları' ve 'Bana Uygun İşler' seçenekleri karşınıza çıkacak. Bu butonlara basarak detaylı bir şekilde iş arayabilirsiniz.

'Açık İş İlanları' sayfasında arama kutucuğuna 'sekreter', 'sağlıkçı', 'güvenlik', 'temizlik görevlisi' gibi başvurmak istediğiniz meslek adını yazarak aratabilir, ardından çıkan iş ilanlarına başvurabilirsiniz.

hastane-is-ilanlari.jpg

HASTANE PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Hastane personel alımında adaylarda T.C. vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum olmama, ceza yargılaması geçirmemiş olma, askerlik durumunun uygun olması ve atanacağı görevini devamlı olarak yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması şartları aranıyor.

Hastanelerde çalışmak isteyen adayların iş ilanları siteleri, belediye ilan panoları, hastane ilan panoları gibi kaynakları takip etmeleri gerekiyor.

Adayların, başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmak, talep edilen belgeleri tamamlamak ve başvuru tarihleri içinde başvuru yapmaları gerekiyor.

iskur-hastane-ilanlari.jpg

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR KURUM DIŞI KAMU İŞÇİ ALIMI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN