Bakanlıktan dev personel alımı! KPSS’den en az 60 alanlar sakın kaçırmasın! 11 şehirde alımlar başladı

Bakanlıktan dev personel alımı! KPSS’den en az 60 alanlar sakın kaçırmasın!  11 şehirde alımlar başladı

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen milyonlarca vatandaşa gün doğdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklama kapsamında tam 11 ilde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte personel başvuru detayları…

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak isteyen milyonlarca vatandaş için açıklamalar peş peşe geldi. Ağustos ayı ile birlikte yeni alımlar başlarken 11 farklı şehirde personel alımı yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yapılacak personel alımları için detaylar paylaşıldı. Alımların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde yapılacağı belirtilirken memur kadrosuna yerleştirme yapılacağı aktarıldı.

AİLE BAKANLIĞI’NA MEMUR ALIMI YAPILACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yapılacak personel alımları kapsamında adaylardan istenen başvuru şartları da merak ediliyor. Bakanlık bünyesinde yapılacak alımlar kapsamında adayların taşıması gereken özellikler şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışma koşullarının sağlıyor olması,
  • Yapılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması,
  • Adayların 18 yaşını tamamlamış olması,
  • Alımlar kapsamında adayların KPSS P3 puan türünden en az 60 puanı bulunması şartlarının sağlanması gerekmektedir.
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yapılacak alımlar kapsamında KPSS puan şartını Taşıyan adayların kurum içi sınava tabi tutulacağı belirtildi. Bu kapsamda adayların mülakata katılacağı aktarılırken sonuçların olumlu olması durumunda iş başı yapılacağının altı çizildi.

aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-1.jpg

PERSONEL BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapılacak personel alımları için başvuru işlemleri de merak ediliyor. Başvuruların Türkiye İş Kurumu ya da kısaca İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtildi. Adaylar sistem üzerinden online olarak başvuru yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN