Banka personeli olmak isteyenlere müjde! TEB KPSS'siz çok sayıda personel alacak: 81 ilde...

Banka personeli olmak isteyenlere müjde! TEB KPSS'siz çok sayıda personel alacak: 81 ilde...

TEB'den büyük müjde! TEB, yeni istihdam ilanını duyurdu. 81 ili içeren alımlarla ilgili her türlü ayrıntı banka tarafından ifşa edildi. İstihdam edilecek mevkiler hakkında bilgilendirme yapıldı. Üstelik başvuruda KPSS şartı istenmeyecek.

Çoğu kişi banka çatısı altında görev almak ister; bu arzuda olan bireyler için bu haber tam biçilmiş kaftan! TEB yeni personel alım ilanında kendinize en uygun mevki seçerek başvuruda bulunabilir, banka kadrosuna dâhil olabilirsiniz. TEB personel alım ilanı hakkındaki detaylar işte sizlerle...

TEB YENİ PERSONEL ALIM İLANINI DUYURDU

TEB tarafından gerçekleştirilen 81 ili içeren alım listesi aşağıdaki gibidir;

TEB, İdari görevli, Muhasebe yönetim personeli, Ticari mobil satış vekili, Kişisel veri koordinasyon müdürü, Makam şoförü, Mali ve idari işler direktörü pozisyonlarında personel alımı yapacak.

TEB kadrosuna dâhil olmayı hedefleyen bireyler, başvuru süreçlerini https://www.tebkariyer.com/tr adresindeki bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde tamamlamalıdır.

2-005.jpg

TEB PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

TEB personel alım ilanı ile ilgili detaylar şöyledir;

İdari görevli olmak isteyen adayların en az lise mezunu ve Microsoft Office yazılımlarına iyi derecede vakıf olması ayrıca en az 3 yıl deneyimli olması aranan kriterlerdendir.

Muhasebe yönetim pozisyonuna başvuracak olanların üniversitelerin lisans düzeyinde iktisat, maliye ve muhasebe bölümlerinden mezun olması ayrıca en az 5 yıllık deneyim şartı aranmaktadır.

Ticari mobil satış vekili için ön lisans veya lisans mezunu olma şartı bulunmaktadır.

Kişisel veri koordinasyon müdürü olmak isteyenlerin 4 yıllık mühendislik veya istatistik mezunu olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekmektedir.

Makam şoförü olarak görev almak isteyen adayların lise mezunu ve 5 yıl mesleki deneyime sahip olması gerekmektedir. İstanbul'da ikamet edilmesi tercih sebebidir.

Mali ve idari işler direktörü için 10 yıl iş deneyimi olan adayların SMMM belgesine sahip olması ve vergi mevzuatı konularını iyi derecede bilmeleri gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN