Başvurmayan kalmasın, yardımlar bitiyor! Ailelere 500 TL para ödenecek! Başvuru şartları açıklandı

Başvurmayan kalmasın, yardımlar bitiyor! Ailelere 500 TL para ödenecek! Başvuru şartları açıklandı

Kış ayları için uygulanan sosyal destek ödemeleri için son dakika uyarısı yapıldı. Başvuru yapmayan kalmasın, sınırlı süre kaldı! Başvuran her aileye 500 TL nakit para ödenecek. Başvuru şartları tek tek açıklandı. Bu şartları sağlayan herkes faydalanabiliyor. İşte başvuru şartları ve detayları...

Kış ayları itibariyle geçerli olan kış destek ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Yapılan son dakika duyurusu milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. Başvuran kalmasın, yardımlar bitiyor! Bu şartları sağlayan ailelere 500 TL nakit para desteği verilecek. Peki bu yardımlardan kimler yararlanabiliyor? Başvuru şartları neler? İşte detaylar haberimizde...

gfgffggf-6.jpg

HER AİLEYE 500 TL PARA ÖDENECEK!

Havaların soğuması ile birlikte kış destek ödemelerine talep her geçen gün artmaya devam ediyor. Kış aylarında artan doğalgaz faturaları vatandaşların cebini daraltmakta. Bu doğrultuda kurumlar tarafından belirli ödemeler yapılmaya devam ediliyor. Yapılan son duyuruya göre, ailelerin ihtiyaçlarını karşılaması ve ödeme yapabilmesi için hane başına 500 TL nakit doğalgaz desteği verileceği belirtildi.

hghggh-28.jpg

YARDIMLAR BİTMEDEN HEMEN BAŞVURU YAPIN

Ankara Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, sadece Ankara’da yaşayan vatandaşların kış ayı içinde 500 TL destek ödemesinden yararlanabilmeye devam edeceği ifade edildi.

ghghgh-38.jpg

Doğalgaz destek ödemesini almak isteyenlerin gerekli kurumlara başvuru yapması gerekiyor. Başvuruların incelenmesi halinde olumlu bulunan kişiler destek ödemesinden yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN