Bayram ikramiyeleri hesaplara yatıyor! Hemen tıklayıp ikramiyeniz ne zaman yatacak öğrenin

Bayram ikramiyeleri hesaplara yatıyor! Hemen tıklayıp ikramiyeniz ne zaman yatacak öğrenin

Emeklilerin heyecanla beklediği o gün geldi! Bayram ikramiyeleri hesaplara yatıyor. Bayram ikramiyeleri yüzde 50 zamla birlikte bu yıl 3 bin TL olarak yatacak. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi takvimi...

Ramazan Bayramına günler kala emekliler, bayram ikramiyelerinin hesaplarına yatmasını heyecanla bekliyor. Bayram öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurmasıyla netleşen takvimle ikramiyelerin hangi gün yatacağı netleşti.

BAYRAM İKRAMİYELERİNE YÜZDE 50 ZAM

Yeni emekliler bayram ikramiyesi 2022 alacak mı? Yeni emekli olanların ikramiye durumu! - Ekonomi Haberleri

Bu yıl emekli bayram ikramiyeleri %50 artırılarak 3 bin TL olarak ödenecek. İkramiyeler her yıl Ramazan ve Kurban Bayramları'nda tüm emeklilere eşit bir şekilde dağıtılacak.

SSK EMEKLİLERİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan takvime göre, SSK kapsamında gelir ve aylık alanların ödeme günleri belirlendi. Ödeme günü 17 ve 18 olanlar yarın, 19-22 olanlar 3 Nisan, ve 23-26 olanlar ise 4 Nisan tarihinde ödemelerini alacaklar.

BAĞ-KUR EMEKLİLERİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların ödemeleri aynı gün yapılacak olup, 4B Bağ-Kur emeklileri bayram ikramiyelerini 5 Nisan'da alabilecekler.

4C Emekli Sandığı BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

4C Emekli Sandığı kapsamında her ayın 1 ile 5'i arasında aylık alanların ödeme günleri de belirlendi. 1 ve 2 olanlar için yarın (2 Nisan), 3, 4 ve 5 olanlar ise aylıkları ile birlikte aynı gün olmak üzere 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyelerini alacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN