Bayram planı yapanlar dikkat! Soğuk ve yağmur kışlıkları çıkartacak

Bayram planı yapanlar dikkat! Soğuk ve yağmur kışlıkları çıkartacak

Bahar havasının hüküm sürdüğü günlerin ardından yağmur kendisini yeniden gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre birçok ilde yarından itibaren etkili olacak sağanak yağış etkisini bayramda da sürdürecek.

Son günlerde yurt genelinde etkili olan sıcak hava yerini yağışlı ve soğuk havaya bırakıyor. Kışlıkları yeniden ortaya çıkartacak olan havanın tahmin raporunu Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayımladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 16 Nisan tarihli hava tahmin raporuna göre yurtta birçok ilde sağanak etkili olacak.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Meteoroloji'nin günlük hava tahmin raporu şu şekilde:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege (Muğla dışında), Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Yozgat, Kayseri, Sivas ve Giresun çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sayfasında yer alan haftalık hava tahmin raporuna göre bayramın ilk günü (21 Nisan Cuma) tüm Türkiye'de sağanak yağış etkili olacak. Yağışların bayramın son günü Marmara'yı terk edecek.

HAVA SICAKLIĞI

Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

17 NİSAN PAZARTESİ

pazartesi.png

18 NİSAN SALI

sali.png

19 NİSAN ÇARŞAMBA

car.png

20 NİSAN PERŞEMBE

per.png

21 NİSAN CUMA

cuim.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN