Bayram telaşı başladı! Marketler bayramda açık olacak mı? A101, BİM, ŞOK çalışma saatleri…

Bayram telaşı başladı! Marketler bayramda açık olacak mı? A101, BİM, ŞOK  çalışma saatleri…

2023 yılında 21 Nisan 2023 Cuma günü kutlanacak olan Ramazan Bayramı için hazırlıklar başladı. Bayram telaşı devam ederken vatandaşlar da arefe günü marketlerin açık olup olmadığını araştırmaya başladı. 9 gün sonra kutlanacak olan Ramazan Bayramı sevinci her geçen gün artarken konu hakkında araştırmalarda devam ediyor. Peki, arefe günü marketler açık mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Müslüman alemi için önemli bir yere sahip olan Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Bayram için kısa bir süre kalırken market ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar da şimdiden telaşa düştü. Bayram öncesinde en çok araştırılan konulardan biri de arefe ve bayram günü marketlerin açık olup olmadığı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, arefe günü marketler açık mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı…


RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2023 yılı ile birlikte Ramazan ayının da sonuna gelindi. Ramazan'ın ardından kutlanacak olan bayram için hazırlıklar da hız kesmeden devam ediyor. Ramazan Bayramı'nın hangi gün kutlanacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 21 Nisan 2023 tarihinde başlayacak olan Ramazan Bayramı 23 Nisan 2023 tarihinde sona erecek.

market-alisverisi.jpg

AREFE GÜNÜ MARKETLER AÇIK MI?

Market alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar bayram süresince marketlerin açık olup olmadığını da merak ediyor. A101, ŞOK, BİM, Migros marketler arefe günü de vatandaşlara hizmet verecek. Ramazan Bayramı'nın 1 günü ise birçok zincir Market kapalı olmaktadır. Ancak Bayramın 2. gününden itibaren marketler saat 09.00 ile 21.30 saatleri arasında açık olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN