Bayramda Tatlı Ve Et Sofranızdan Eksik Olmayacak! İşte Tarım Kredi Marketlerinden Dev Ayçiçek, Kırmızı Et ve Şeker İndirimi

Bayramda Tatlı Ve Et Sofranızdan Eksik Olmayacak! İşte Tarım Kredi Marketlerinden  Dev Ayçiçek, Kırmızı Et ve Şeker İndirimi

Uyguladığı uygun fiyat politikasıyla son zamanlarda en çok ziyaret edilen Tarım ve Kredi Kooperatifleri Marketi, bayrama özel vatandaşı sevindiren bir kampanya ile geldi. Şeker krizinin yaşandığı son günlerde vatandaş, ucuz et, şeker ve yağı Tarım Kredi Marketlerinden uygun fiyata alabilir. İşte Tarım Kredi marketlerinin bayrama özel fırsat ürünleri.

Yavaş yavaş zincir marketler arasında yerini alan Tarım Kredi Marketleri 1000. şubesini de açtı. Uyguladığı fiyat politikasından dolayı dikkatleri üzerine çeken TOB, yine vatandaşı sevindiren bir indirimle geldi. Tarım Kredi Marketler, son zamanlarda yaşanan fahiş fiyatlardan dolayı bayram hazırlığını yapmaya zorlanan vatandaş için muhteşem indirimler getirdi. Başta kırmızı et olmak üzere şeker gibi ürünlerde fiyat indirimine giden Tarım Kredi Marketlerinin bu fiyatlarını kaçıran üzülür. İşte Tarım Kredi Marketlerinin bayrama özel indirimleri.

bayram.jpg

BU BAYRAM HERKES ET YİYEBİLECEK

Yaşanan enflasyonla beraber alım gücü düşen milyonlarca insan ucuz market arayışına çıktı. Gıda ürünlerine gelen son zamlardan sonra şeker un yağ gibi temel ihtiyaç ürünleri de evlere zor girmeye başladı. Ramazan bayramına günler kala tatlı yapmak isteyenler boş şeker rafları ile karşılaştı. Durumu iyi olanlar alışverişini yaparken, bayram için henüz alışveriş yapamayanlar da kara kara düşünmeye başladı. Son dönemlerde çiftçiyi destekleyen Tarım Kredi Marketleri, tarımdan halka politikası ile herkesin cebine uygun fiyat politikası benimsemeye başladı. Fiyatları diğer marketlere göre uygun olan Tarım Kredi Marketler, bayramda da vatandaşın yüzünü güldürdü.

eker.jpg

KIRMIZI ET, ŞEKER VE AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

Ayçiçek, kırmızı et ve şeker gibi temel ihtiyaç ürünlerinde indirime giden Tarım Kredi Marketlerinin bu kampanyası bayrama kadar devam edecek. Yapılan indirimde 400 gramlık Dana Kuşbaşı 43,25 TL'den raflarda yerini aldı. TK markalı dana kuzu satır köfte 38,75 TL, Yüzde 20 dana kıyma 41,25 TL ile satışa çıktı. Son dönemlerde kırmızı ete gelen zamlardan dolayı evine et götüremeyen vatandaş ise bu bayram et yiyebilecek. Sadece kırmızı et ürünlerinde indirime gitmeyen Tarım Kredi Kooperatifleri şeker ve ayçiçek yağında da indirim gerçekleştirdi. 5 kilo gramlık toz şeker 62,69 TL'den müşterinin hizmetine sunulurken, 5 litrelik ayçiçek yağı da 129 TL'den raflarda satılmaya başlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN