BBP'Lİ Akdoğan'dan 'Enes Kara'yla ilgili skandal sözler: Bir velet öldü diye...

BBP'Lİ Akdoğan'dan 'Enes Kara'yla ilgili skandal sözler: Bir velet öldü diye...

Ailesinin baskısıyla cemaat yurdunda kaldığı için intihar eden Enes Kara'nın ölümü Türkiye'yi yasa boğarken BBP MKYK üyesi Ahmet Namık Akdoğan, Enes Kara'yla ilgili skandal sözlere imza attı. Akdoğan'ın, "Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız" ifadeleri kısa sürede tartışmalara neden olurken Akdoğan, sözlerinin latife olduğunu savundu.

Büyük Birlik Partisi ( Bbp ) MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, Elazığ'da ailesinin baskısıyla cemaat yurdunda kaldığı gerekçesiyle intihar eden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara ile ilgili skandal bir açıklamada bulundu.

"AYYAŞ ÖLDÜ DİYE MEYHANELERİ Mİ KAPATACAĞIZ"

Eskişehir'de "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Akdoğan, Enes Kara'nın ölümüne ilişkin, "Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız. O zaman ÇYDD, Lions Kulübü gibi yerlerde kapatılsın" ifadelerini kullandı.

"LATİFE OLDUĞUNU SÖYLEDİM"

Sözlerinin sosyal medyada tepki çekmesi üzerine Ahmet Namık Akdoğan, yeni açıklamada bulunarak "Kardeşim ben bunun latife olduğunu orada bulunan 13 gazeteci arkadaşın huzurunda söyledim ondan sonrada evladımızın intiharına üzüldüğümü kendine uygun olmayan bir yurtta kalmaması gerektiğini ifade ettim. Etmedim mi?" dedi.

ak.jpg

'BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM'

Akdoğan'ın gündemde tartışma yaratan açıklamalarından sonra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bulundu: Bu ülkenin her acısı bizim açımızdır. Enes Kara'nın kaldığı yurtta hayatına son vermesinden büyük üzüntü duydum. Ailesine başsağlığı, sabır diliyorum. Bu hadise bir kutuplaşma meselesi yapılmadan gerekli incelemeler yapılıp tekrarının yaşanmaması için de tüm tedbirler alınmalıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (112)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
112 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN