Beklenen metro hattı açılıyor! O ilde yaşayanlara müjde: Bakan Karaismailoğlu açılış tarihi verdi

Beklenen metro hattı açılıyor! O ilde yaşayanlara müjde: Bakan Karaismailoğlu açılış tarihi verdi

İstanbulluların en büyük sıkıntısı olan trafik derdi sonunda bitiyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu müjdeli haberi duyurdu. Beklenen metro hattı sonunda hizmete açılıyor! Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı'nın kısa bir süre içerisinde açlacağını belirten Bakan Karaismailoğlu, peş peşe müjdeli haberleri duyurdu. İşte detaylar haberimizde...

İstanbul trafiği geçmişten günümüze gelen en büyük sorunlardan biri. Sabahın ilk ışıklarında başlayan ve gece yarısına kadar süren trafik derdi sonunda bitiyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, açılış tarihini açıkladı! Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı sonunda açılıyor. Bakan Karaismailoğlu ilk detayları paylaştı. Ayrıntılar haberimizde...

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU DUYURDU: BEKLENEN METRO AÇILIYOR

Metro çalışmaları İstanbul'da hız kesmeden devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'un ulaşım altyapısına yeni bir metro hattı daha kazandırıldığını duyurdu. Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı o traihte açılıyor!

gfgffgfg-6.jpg

Bakan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışı için gün sayıyoruz"

AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!

Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı 6.2 kilometre uzunluk, 4 istasyon, 80 km/s hız yapacak.

hghggh-32.jpg

İSTANBUL HAVALİMANI METROSU DA AÇILMIŞTI

​​​(M11) Gayrettepe – İstanbul Havalimanı metrosu, Kağıthane - İstanbul Havalimanı arasındaki 7 durak ile 22 Ocak 2023 tarihinde hizmet vermeye başladı. Küresel aktarma merkezi olan İstanbul Havalimanı’na, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı entegrasyonu sayesinde, tüm raylı sistemle doğrudan, güvenli, hızlı ve ekonomik şekilde ulaşmak mümkün oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN