Belediyeden 40 farklı alanda ücretsiz kurs imkanı! Kayıtlar başladı, başvuranlar kurslara katılabilecek

Belediyeden 40 farklı alanda ücretsiz kurs imkanı! Kayıtlar başladı, başvuranlar kurslara katılabilecek

Kendinizi geliştirmek için kurs kurs dolanmaya son. O belediye tam 40 farklı branşta ücretsiz kurs imkanı sağlıyor. Yeteneklerinizi geliştirmek için bu fırsatı Sakın kaçırmayın. Tam 6 ana bölgede 56 kurs merkezinde usta öğreticiler eşliğinde hiçbir ücret ödemeden eğitim alabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Belediyeler tarafından sağlanan kurslar birçok kişinin dikkatinde yer alıyor. Tüm Ankaralılar Büyükşehir Belediyesi'nin kurslarına koşuyor. Ankara büyükleri Belediyesi tarafından sağlanan Meslek Edindirme Kursları( BELMEK) ile eğitim fırsatı sunuyor. El becerisini geliştirmek ve ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlar kurslara kolay bir şekilde başvuru yapabilecek. İşte tüm detaylar…


ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Evde sıkılan ve kendini geliştirmek isteyen kadınlar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan Beceri ve Meslek Edindirme Kurslarında (BELMEK) eğitim alarak ev ekonomisine katkı sağlayabilecek. 2023-2024 eğitim öğretim yılı kapsamında sunulacak eğitim programlarına katılmak isteyen kadınlar başvuru işlemlerini araştırıyor.

belmek.jpg

Her yıl binlerce kişinin ücretsiz olarak farklı branşlarda eğitim aldığı bu kurslarda hem el sanatları hem de akademik eğitimler veriliyor. Kurs kayıtlarının 11 Eylül Pazartesi günü başladığı belirtilirken başvuru işlemlerinin “https://belmek.ankara.bel.tr/” adresi üzerinden yapılacağı vurgulandı.

TAM 40 FARKLI ALANDA EĞİTİM


Ankara'nın dört bir yanında sağlanan eğitim fırsatlarından yararlanmak isteyen kadınlar sanat, kültür ve mesleki gelişimlerde kendilerini geliştirebilecek. Yeni eğitim öğretim süreci için hazırlıklar devam ederken BELMEK, kursları ile zamanınızı da daha verimli kullanabilirsiniz. Başkentli kadınlar için hazırlanan eğitim programı büyük bir ilgi görürken 6 ana bölgede ve 56 kurs merkezinde eğitim imkanı sağlanıyor.

belmek-kurs.jpg


Ahşap boyama, tezhip sanatı, el nakışı, takı tasarımı ve birçok alanda eğitim imkanı tanınıyor. 40 farklı branşta usta eğiticilerle birlikte sağlanan kişisel gelişim kursları meslek edindirmeye yönelik önemli bir fırsat kapısıdır.

ANKARA'NIN DÖRT BİR YANINDA


Ankara'nın farklı bölgelerinde sağlanan kurslar ile her vatandaşın eğitim alması amaçlanıyor. Çayyolu, Yenimahalle, Sincan gibi pek çok farklı ilçede bulunan kurs merkezleri kadınların yardımına koşuyor. Bireysel yaşama katkı sağlamanın yanı sıra sosyal hayatta da aktif bir rol oynanmasını sağlayan kurslar mesleki potansiyellerin de ortaya çıkarılmasını sağlamaktadır. Kurslara başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak isteyen kişiler şu numaralar üzerinden iletişime geçebilir:

  • Çankaya 433 82 71
  • Çayyolu 235 78 69
  • Keçiören 352 44 52
  • Mamak 320 56 17
  • Sincan 271 03 42
  • Yenimahalle 507 37 70

belmek-kurs-basvuru.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN