Belediyeden S ve T plaka sahiplerine çağrı: 30 gün içinde başvuru şartı

Belediyeden S ve T plaka sahiplerine çağrı: 30 gün içinde başvuru şartı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, altı aydan uzun süredir trafikten çekilen S plaka servis ve T plaka ticari taksi sahiplerini 30 gün içinde başvuru yapmaları için uyardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, altı aydan uzun süredir trafikten çekilen ve kullanım haklarını yitiren servis (S) ve ticari taksi (T) plakalı araç sahiplerine başvuru çağrısı yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamada, resmî internet sitesinde yayımlanan duyuru tarihinden itibaren plaka sahiplerinin 30 gün içinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı’na başvuruda bulunmaları gerektiği belirtildi.

Açıklamada, il genelinde servis ve ticari taksilerle ilgili arz-talep dengesini ölçmek, mevcut durum tespitlerini yapmak ve yönetmelik hükümlerini değerlendirmek amacıyla UKOME’nin 2025/224 sayılı kararı doğrultusunda sürecin başlatıldığı ifade edildi. Başvuru sürecine dair detaylı bilgilere ise daire başkanlığından ulaşılabileceği kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN